G.E.T. Report

vino, gastronomija, putovanja…

Dalmacija Wine Expo zaključuje prijave na ovogodišnji festival

logo Dalmacija Wine Expo 2011

Dalmacija Wine Expo 2011

Organizatori pozivaju vinare, uljare i proizvođače delicija da apliciraju na festival do kraja tjedna, kada se zatvaraju prijave

Dalmacija Wine Expo se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića

MAKARSKA, 13. travnja 2011. – Organizatori vodećeg enogastro festivala Dalmacije, Dalmacija Wine Expa, pozivaju vinare, uljare i proizvođače delicija da za sudjelovanje na festivalu apliciraju do kraja tjedna, kada se zatvaraju prijave. Dalmacija Wine Expo će 29. i 30. travnja u Makarskoj okupiti vodeće enogastro izlagače iz svih dijelova Hrvatske, a festival će upotpuniti niz popratnih događanja, poput Zvijezda kuhinje, Olee Croatice, Perfect Matcha, izbor 40 najboljih restorana Dalmacije te stručnih predavanja i seminara.

Festival se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića. Predsjednik je pokroviteljstvo Dalmacija Wine Expu dodijelio na temelju njegove važnosti i razvojnog potencijala za Grad Makarsku i Splitsko-dalmatinsku županiju.

Pozdravljam napore organizatora koji su svojom predanošću i trudom uspjeli realizirati značajnu enogastronomsku manifestaciju, čime se promoviraju tradicionalni hrvatski proizvodi te upotpunjava turistička ponuda. Vjerujem kako će ovaj projekt, pokrenut od grupe entuzijasta, uspjeti zadržati potrebnu razinu i kvalitetu, te se profilirati u nezobiliaznu tradicionalnu svečanost“, izjavio je predsjednik u pismu potpore.

Aplikacije za sudjelovanje na festivalu zaprima Elvira Belović putem telefona 099 702 59489 ili e-mail adresa elvira@vinart.hr i wineexpocroatia@gmail.com. Organizatori su predvidjeli nekoliko načina sudjelovanja na festivalu. Primjerice, vinarima se nude četiri paketa, u kojima broj dopuštenih butelja za izložbu varira od pet do 60. Pune informacije o paketima dostupne su na web stranici http://www.dalmacijawineexpo.com.

 

Temeljem prošlogodišnjeg interesa, organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 150 proizvođača vina, delikatesa i maslinovih ulja, stotinu predstavnika vrhunskih restorana i hotela, hrvatske top kuhare, uglednike poslovne, političke i kulturne scene te, općenito, ljubitelje gastronomije. Misija organizatora sajma – tima mladih, obrazovanih i stručnih ljudi – oblikovati je vinsku scenu, dok im je vizija postati nezaobilaznim mjestom istinskih ljubitelja vina i hrane.

Najava festivala je objavljena i u Vinoteci. Ako ste ju propustili, ili trebate podsjetnik, možete ju ovdje pogledati:

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: